Home / archiefcentraal / bandenprikker lemelerberg zit nog vast

bandenprikker lemelerberg zit nog vast

Dat schrijft RTV Oost.

De afgelopen twee maanden kwamen bij de politie vijftien meldingen van lekgeprikte autobanden binnen. De man werd vrijdagavond op heterdaad betrapt bij het lekprikken van banden, omdat agenten de parkeerplaats onderaan de Lemelerberg in de gaten hielden.

De afgelopen weken is op de mountainbikeroute op de Lemelerberg tot twee keer toe ook een stuk ijzerdraad gespannen. De tweede keer raakte daar een man uit Emmen door gewond aan zijn strottenhoofd. Of de opgepakte man ook hiervoor verantwoordelijk is, moet nog blijken. Vooralsnog beschouwt de politie het als afzonderlijke zaken.

Lees ook

Feestelijke avond in Holstohus ter ere van Internationale Vrouwendag

OLST – In het Holstohus in Olst vindt op zaterdag 7 maart in het kader …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.