antonia neemt eagles voorsprong uit handen

Het duel in Deventer begon aantrekkelijk met kansen aan beide kanten. Waar Antonia geen doel kon treffen voor de uitclub, miste De Sa aan de andere kant een klein kansje. Beide teams kregen wat hoekschoppen, maar konden daar weinig uithalen.

In de achttiende minuut maakte aanwinst Alex Schalk de 1-0 voor Go Ahead Eagles. FC Groningen kon een hoekschop van Jop van der Linden nog wegwerken maar de afvallende bal kwam terecht bij Türüc. Hij schoot op doel en Alex Schalk veranderde de bal met een sublieme hakbal zodanig van richting dat doelman Padt er geen antwoord op had. Tot de rust creeerden beide teams nog kansen. Vooral Groningen was onzorgvuldig in de afwerking.

Na de rust begon het hard te regenen in Deventer. Daar trok Go Ahead zich echter niets van aan want in de vijftigste minuut scoorde Lesly de Sa op een fraaie wijze 2-0. Hij kwam vanaf de rechterkant naar binnen dribbelen en schoot de bal met zijn linker mooi in de bovenhoek. Voor Go Ahead Eagles was het zaak om de overwinning over de streep te trekken, iets dat lastiger werd toen Groningen meer en meer de aanval ging zoeken.

Acht minuten na de treffer van De Sa, schoot Tjaronn Chery de aansluitingstreffer achter de touwen. Oud-Go Ahead Eagles speler Antonia verzorgde de assist. Dat deed Antonia in de 75e minuut nog een keer, waardoor Groningen op gelijke hoogte kwam met Go Ahead.

In het laatste kwartier had Go Ahead nog een aantal kansen maar voelde Groningen dat er meer te halen viel in de sfeervolle Adelaarshorst. Uitgerekend Antonia maakte drie minuten voor tijd de winnende treffer voor de Groningers. Go Ahead Eagles bleef verslagen achter en staat na haar eerste wedstrijd nog op nul punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.