aanmeldingen g voetbal rohda stromen binnen

De aanmeldingen voor G-voetbal voor jongens en meisjes met een beperking, stromen binnen bij Rohda Raalte. Vanaf komend seizoen gaat de club deze nieuwe tak van sport toevoegen. De eerste aanmeldingen zijn dus binnen, maar er is nog voldoende ruimte voor meer.

‘‘Bij Rohda Raalte staat niemand buitenspel’’. Vanuit deze visie heeft het bestuur besloten te starten met G-voetbal. Naast dat het natuurlijk hartstikke leuk is om te voetballen, komt er nog veel meer bij kijken. G-voetbal kent namelijk veel waardevolle aspecten zoals samenwerken, omgaan met winst en verlies, wachten op de beurt en de eigen mogelijkheden leren kennen.

In eerste instantie richt Rohda zich op de jeugd en kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 18 jaar zich aanmelden. Voorwaarde is dat je op het veld zelfstandig mobiel bent. Plezier staat bij G-voetbal altijd voorop. De officiële ‘kick off’ is waarschijnlijk tijdens het G Nijboer toernooi op zaterdag en zondag 23 en 24 augustus.

Wil je je aanmelden voor G-voetbal of meer informatie ontvangen? Dat kan bij Gerard Groote Schaarsberg via 0572 360289, 0630752985 of g-voetbal@rohdaraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.