10 jaar geleden scoorde ik voor het laatst

Cummins scoorde tegen Excelsior als doelman de aansluitingstreffer voor Go Ahead Eagles. Ondanks het verlies in Rotterdam was het voor de keeper dus wel degelijk een bijzondere wedstrijd.

“Ik heb echt geen idee wanneer ik voor het laatst gescoord heb”, begint de keeper te vertellen. “In de jeugd ergens, 10, 11 jaar geleden. Ik weet het niet precies. Ik speelde toen in de jeugd van Feyenoord.” Ook trainer Foeke Booy vond het een merkwaardig doelpunt. “Het is een typisch kunstgras doelpunt he, dit zul je niet zo snel zien op een echte grasmat. Het is natuurlijk leuk voor Erik,” aldus de trainer.

Ondanks het doelpunt van Cummins verloren de Deventenaren de wedstrijd wel. Dat was ook voor de 24-jarige goalie flink balen. “Als je 2-0 achter staat en het nog 2-2 wordt moet je eigenlijk nog blij zijn met een punt.” Bij de 2-2 kregen de Rotterdammers een penalty. Cummins was helemaal de held geworden als hij dit wist te keren. “Ik ging naar de andere hoek omdat ik hem een beweging naar die kant zag maken. Ik was van te voren niet op de hoogte van zijn favoriete hoek of iets dergelijks”, vertelde de keeper.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.