zestig deelnemers voor voetbaldriedaagse

Met geweldig weer en heel erg veel zin zijn er vandaag 60 spelers uit heel Salland naar Wijhe gekomen om deel te nemen aan de voetbal 3-daagse van De Voetbal Academie. Nadat iedereen een mooi groen shirt ontvangen had werd de dag geopend. Er zijn 6 teams die allemaal naar een land van het WK vernoemd zijn. Elk team heeft zijn eigen opkomst nummer. Nadat de dag geopend was met de yell werd er s’ochtends een programma gedraaid met 6 uitdagende oefeningen. Deze oefeningen zijn bedoelt om elkaar beter te leren kennen.

Na 6 onderdelen was er een heerlijke lunch met een broodje hamburger als hoogtepunt. Vooral het opruimspel en de discipline van de spelers was geweldig. Na de lunch streden de trainers tegen elkaar tijdens het

trainersspel: latjetrappen. Wout Koerhuis wist hier te winnen en daarmee de eerste twee punten voor zijn team Argentinië binnen te slepen.

Het middagprogramma bestond uit partij onderdelen, 1 tegen 1,3 tegen 3,

5 tegen 5 en 8 tegen 8. Dit alles ter voorbereiding op het toernooi van die middag.

Om 15.00 uur werden de wedstrijden van het toernooi gespeeld. Ieder team heeft nu twee wedstrijden gespeeld en de koplopers zijn nu:

Nederland en Brazilië

Morgen staat er een techniekochtend op het programma en s ‘middags spelen we een laddercompetitie! Wij hopen op goed weer en net zo’n inzet als vandaag!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.