zeg topcoach wat weet je van de eredivisie

Salland Centraal en Scorito houden komend voetbalseizoen weer een nieuw coachspel. Na de Tourpool, de WK Pool is het nu tijd voor TopCoach. Hoe het werkt?

Je krijgt een transferbudget 57 miljoen euro. Voor dat bedrag mag je 18 spelers uit de Eredivisie kopen. Iedere speelronde stel je 11 basisspelers op, 4 wisselspelers en 3 spelers moet je naar de tribune verwijzen. Elke vrijdag moet je je opstelling voor 20.00 uur rond hebben.

Met je team kun je elke speelronde punten verdienen op basis van hun prestaties. Doelpunten, assists en voor de nul houden krijgt je team punten. Het spel begint op 8 augustus met een proefperiode van 8 augustus tot en met 12 september. Dat zijn de eerste vier speelronden. Tijdens die periode kun je onbeperkt transfers doorvoeren. Daarna sluit de transfermarkt en begint het spel echt.

Je kunt overigens maar vier spelers van een club selecteren. In je team moet je twee keepers, vijf verdedigers, zes middenvelders en vijf aanvallers kiezen. De goedkoopste speler van het spel kost 250.000 euro, de duurste 9.000.000 euro.

Let op! Aanmelden kan tot vrijdag 12 september 20.00 uur. Surf dus snel naar http://staging2.scorito.com/topcoach1415/voetbalcentraal .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.