wk pool koploper mag alles goed hebben

De huidige koploper in de NuCentraal WK-pool mag wat ons betreft de komende duels allemaal goed hebben. Lijstaanvoerder Sil Huysmans heeft Nederland namelijk laten winnen van Argentinië én Duitsland. Volgens Sil gaan we die beker dus pakken.

Overigens betekent dit niet dat hij de pool ook sowieso wint wanneer Oranje de wereldtitel veroverd. De topscorers kunnen namelijk nog het verschil maken. Sil heeft, van de landen die nu nog in het toernooi zitten, Müller, Robben, Messi en Neymar op zijn lijstje staan. Echter zal Neymar niet meer in actie komen wegens een blessure. Het kan zijn dat de huidige klassementsleider voorbij wordt gestevend door een aantal goals van andere goalgetters zoals Robin van Persie of Miroslav Klose, die ook geregeld in de lijstjes voorkomen.

We zullen het allemaal zien. Maar eerst gaan we ons opmaken voor een uiterst belangrijk duel. Vanavond, 22.00 uur Nederlandse tijd, Arena Corinthians, Sao Paulo. Nederland tegen Argentinië. Robben tegen Messi. Van Gaal tegen Sabella. Willem Alexander tegen Maxima.

Veel plezier!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.