wk pool james rodriguez maakt mark koploper

Mark Groot Bronsvoort, dat is de naam van de huidige koploper in de NuCentraal WK-pool. Die status heeft hij voor een deel te danken aan James Rodriguez, goalgetter van Colombia. Mark had namelijk als enige uit de huidige top 10 de trefzekere linksbuiten op zijn lijstje met topscorers staan. Het leverde hem 42 punten op en bracht zijn totaal op 1030.

De top drie wordt compleet gemaakt door Sil Huysmans (1018) en Stefan Budé (1014). Ook nummer vier Ruan Koolhoof wist de magische grens van 1000 punten te behalen. Verder dan 1000 is hij overigens nog niet.

Als we de voorspellingen van de huidige lijstaanvoerder moeten geloven sneuvelt Nederland in de halve finale tegen Argentinië, dat in de finale uit gaat komen tegen Colombia. Die voorspelling is overigens gedurende het toernooi pas gevormd, want als wereldkampioen had Mark het al uitgeschakelde Spanje getipt. Die 200 punten kan hij dus vergeten, waardoor het nog lang geen gelopen race is in de pool.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.