wipe out bij zwembad de tippe

Stichting Vrienden van de Tippe en vriendengroep ’t Giet Loss houden op zaterdag 16 augustus voor de tweede keer de Wipe Out Challenge in en rondom zwembad de Tippe in Heino. Het spraakmakende evenement, bekend van tv, werd vorig jaar enthousiast ontvangen door de Heinose jeugd.

Om 13.30 uur zal het startschot klinken voor de uitdaging die langs stormbanen, hindernissen en opdrachten in en rondom de zwembaden gaat. Dit jaar belooft de organisatie een nóg spectaculairder parcours, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van de deelnemers: jeugd tussen 12 en 18 jaar.

Je kunt je vanaf nu opgeven voor de Regiobank Wipe Out Challenge met een team van 6 deelnemers en een niet meespelende teamcaptain (die ouder dan 18 jaar mag zijn). Geef je voor 9 augustus op via regiobankwipeout@gmail.com. Vermeld hierbij de namen en leeftijden van de deelnemers, de naam van de teamcaptain en de teamnaam. Deelname is gratis en op eigen risico.

De Wipe Out Challenge 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door de Regiobank.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.