volle bak in centrum raalte

“Wat veel mensen he?” Een oma en haar kleinzoon lopen samen vanaf de Domineeskamp richting de drukte in het centrum van Raalte. Schouder aan schouder schuifelen mensen over de Bottermarkt en de wekelijkse warenmarkt. Ook op De Plas was het hartstikke druk: Volle terrassen en genoeg aandacht voor de Sallandse Streekmarkt.

De drukte is natuurlijk simpel te verklaren. Prachtig zomerweer, zomervakantie en daardoor volle campings in de regio. De Bottermarkt valt vooral in de smaak bij de toeristen. Het werk van de klompenmaker, karnen en het kraampje met Kruudmoes staan omringd door rijen mensen. Vooral de Kruudmoes vindt gretig aftrek.

Op de terrassen is het ‘vechten’ om een plekje. Overal zit het nokvol. Een kopje koffie, toekijken naar alles wat langs schuifelt en ondertussen even wat verkoeling in de schaduw.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.