vijf deelnemers eerste scootmobieltocht

Op donderdag 10 juli is voor de eerste keer een scootmobieltocht gehouden vanuit Landstede Welzijn Raalte. De weersvoorspellingen waren perfect. Een heerlijk warm zonnetje en de temperatuur was zo rond de 25°c, heerlijk dus.

Om 14.00 uur verzamelde 5 deelnemers zich bij het Kulturhus in Raalte. Vanaf het Kulturhus gingen we door het centrum richting de t-splitsing bij de Kerkstraat. Begeleider J. van Bel van Veilig Verkeer Nederland gaf uitleg hoe je als scootmobiel rijder het veiligst kon oversteken. Vanuit de kerkstraat gingen we langs het station richting de nieuwe rotonde bij het Carmel college. Ook werd er bij deze twee ‘lastige’ punten uitleg gegeven door dhr. van Bel hoe je je als scootmobiel rijder veilig gedraagt. Vanuit deze rotonde zetten we onze tocht voort richting Heeten.

In Heeten hebben we op het terras genoten van het heerlijke weer en van elkaars gezelligheid. Waarna het weer tijd was om langs het kanaal richting Raalte te rijden. Al met al een mooie en geslaagde eerste tocht en zeker voor herhaling vatbaar! Met dank aan de heren J. van Bel (VVN) en J. Bouwhuis (gehandicapten adviesraad Raalte) voor hun vrijwillige inzet!

Er volgt in 2014 nog meer scootmobiel tochten. Opgeven kan nog steeds via Tel: 0572-365343. Bereikbaar op dinsdag- en woensdagochtend en donderdagmiddag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.