verslag dag 2 voetbaldriedaagse

Op de sportvelden van Wijhe ’92 is de voetbaldriedaagse in volle gang. Weer of geen weer, onder begeleiding van de Voetbal Academie krijgen zestig jonge voetballers een sportief programma voorgeschoteld. Hieronder het verslag van de tweede dag.

Het begint regenachtig, blijft de ochtend regenachtig maar dat doet de spelers niks. Ze zijn deze ochtend na een mooie opening bezig met techniek oefeningen. In nieuwe groepen doet iedereen 6 onderdelen. Deze onderdelen zijn te zien op de foto’s. Natuurlijk was het nat en natuurlijk lijkt dat heel vervelend maar de temperatuur was perfect en de spelers maakte het allemaal niks uit. Als ze maar mogen voetballen. Dat is wat ze willen!!

De lunch was heerlijk met dit keer een kroket als hoogtepunt! Ook kregen alle spelers nog een trainingsjasje van De Voetbal Academie. Zo konden ze de regen van die middag ook aan 😉 Het jasjes mogen ze ook nog eens houden, de eerste prijs van de 3-daagse was voor iedereen dus al binnen.

Het trainersspel werd dit keer gewonnen door Imre en hij bezorgt Zuid-Korea daarmee 2 hele belangrijke punten. Ze komen nu op 6 punten en staan bovenaan. Maar de wedstrijden aan het einde van de dag kunnen het hele klassement weer door de war schoppen.

De laddercompetitie is het middagprogramma. Spelers strijden in onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar om bovenaan de ladder te komen. De beste 3 krijgen daarvoor op woensdag een prijs. De winnaars zijn geworden:

[i/]1. Jari Beltman

2. Cas Nijenkamp

3. Maarten Bentum[/i]

[i]Daarna werden de wedstrijden van het toernooi gespeeld iedereen heeft nu

4 wedstrijden gespeeld en Frankrijk, Nederland, Zuid-Korea en Brazilië maken nog kans op de finale morgen. Het belooft een spannende dag te worden. Wij hopen op iets beter weer maar op net zoveel inzet en plezier als vandaag!![/i]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.