van den berg beste in lemele

Met een ronde één onder par (53) slagen wist Jan Willem van den Berg deze competitieronde op Pitch- en puttbaan Lemele te winnen. Harry Eshuis volgde met 55 slagen en Erwin Scholten had 56 slagen nodig. En vormden dus deze week de top drie. Wij ontvingen een verslag.

‘Gerrit Koggel met 57 slagen en met 58 slagen waren Jos Harmsen, Henri Duerink en Jan Hekman uit Ommen de volgers. Mat 59 slagen bleef Jan Hekman uit Nijverdal ook onder de zestig slagen deze ronde. Tonnie Reimink met 60 en Ties Straatman met 61 slagen kregen ook punten mee van de maximaal tien punten welke er te verdelen zijn per wedstrijd voor het strokeplay klassement.

In het Stableford klassement deed Ties Straatman goede zaken door 41 stableford te scoren, Tonnie Reimink pakte met 40 stableford punten. Jan Willem van den Berg en Jan Hekman Nijverdal scoorden 39 stableford. Harry Eshuis, Gerrit Koggel, Gerard Hulsman scoorden 37 stableford punten. Deze spelers verlaagden allemaal hun hcp met 0.2 of meer per punt boven de 36 stableford punten. En punten voor het tussen klassement.

Ook Henri Duerink en Henk Bendijk met 35 stableford en Wim van der Linde, Wim Grondman en Wim Harkema scoorden 34 stableford kregen punten, maar bleven in de buffer voor hun hcp. In beide competitie klassementen blijft Hans Strijkveen op kop ondanks dat hij deze week niet speelde.

Bij het strokeplay heeft Hans 140 punten en staat Jan Hekman uit Ommen tweede met 118 en Jan Willem van den Berg met 112 punten. Bij het stableford klassement heeft Hans 101 punt en is Tonnie Reimink tweede met 74 punten en Henri Duerink en Wim van de Linde staan execo met 70 punten op plaats drie. Zie voor de volledige uitslagen staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.