update competitie indelingen knvb uitgelekt

Een gedeelte van de competitie-indelingen van de KNVB is dinsdagmiddag uitgelekt. De voetbalbond kondigde aan dat het de indelingen om 17.00 uur zou publiceren, maar al enkele uren eerder circuleerde een aantal competities over Internet.

Dit kon gebeuren, doordat de KNVB het bestand al had geüpload op de eigen website. Door simpelweg de link van de indelingen van vorig seizoen te openen, en de jaartallen aan te passen, was het voor iedereen mogelijk om de indelingen van de Topklasse en de Hoofdklasse te openen. Inmiddels heeft de KNVB de indelingen weer offline gehaald.

Het is vooralsnog niet gelukt om ook de indelingen van de Eerste klasse en lager te vinden. Daarvoor is het dus echt nog even wachten tot 17.00 uur.

Rohda Raalte

Volgens de uitgelekte indeling zijn dit komend seizoen de tegenstanders van Rohda Raalte in de Hoofdklasse C: Achilles 1894, AFC Arnhem, Alcides, Be Quick 1887, De Bataven, FVC, Germania, Juliana’31, MSC, NEC, Quick’20, RKHVV en SWZ Boso Sneek.

Ook de indelingen van de districtsbeker had de KNVB laten slingeren. In de poulefase van dat toernooi neemt Rohda het op tegen Excelsior’31, Concordia Wehl en Vroomshoopse Boys.

Heino

Heino zal nog tot 17.00 uur moeten wachten op de competitie-indeling. In de beker treft de ploeg Achilles 1894, Balk en Staphorst.

UPDATE: Bij de bekerindelingen staat, achter de namen van de clubs, ook de competitie vermeld waar de ploegen komend seizoen in zullen uitkomen. Afgaande op die informatie, is Heino ingedeeld in de Eerste Klasse E, met de volgende tegenstanders: TVC’28, Hoogland, Alverna, Bemmel SC, Rood Wit, Concordia Wehl, Silvolde, Longa’30, Grol, Luctor et Emergo, Rigtersbleek, Rheden en De Zweef.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.