turuc verkiest eagles boven galatasaray

Deniz Türüç blijft nog zeker een seizoen bij Go Ahead Eagles. Ondanks vermeende interesse van Galatasaray kiest de spelmaker voor een langer verblijf in Deventer. Dat meldt het AD op haar website. Türüç zou hebben aangegeven dat andere clubs zich niet meer hoeven te melden voor een eventuele transfer dit seizoen.

Galatasaray had vorige maand aangeklopt bij Go Ahead Eagles. De Turkse topclub legde zelfs een bod neer, maar reageerde niet meer toen de Deventenaren met een tegenvoorstel kwamen.

Türüç ziet nu zelf af van een tranfser. “Ik heb besloten nog minimaal een jaar bij Go Ahead te blijven. Ik heb deze beslissing genomen omdat ik duidelijkheid en zekerheid wil. Nu kan ik me vol storten op mijn club”, legt Türüç uit tegenover het AD. “Natuurlijk heb ik veel nagedacht over een transfer. Galatasaray is een prachtige club en financieel zou ik er enorm op vooruit gaan, maar dat weegt voor mij nog niet op tegen de zekerheden die ik hier bij Go Ahead heb. Hier speel ik, ben ik geliefd bij het publiek en kan mijn kleine opgroeien in een vertrouwde omgeving. Dat geef ik allemaal niet zomaar op.”

Uiteindelijk zouden Foeke Booy en Edwin Lugt een belangrijke rol hebben gespeeld in het behouden van hun smaakmaker. Ook de supporters van de club hebben voor een deel de keuze van Türüç bepaald door de vele berichten die voorbijkwamen op onder andere social media.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.