tropische start broeklander feest

We zijn begonnen! Onder tropische omstandigheden is vrijdag het Broeklander Feest van start gegaan. Het feest begon vrijdag met het kinderprogramma en de ballonwedstrijd. ’s Avonds ging het feest natuurlijk tot in de late uurtjes door.

Ook zaterdag is er weer een bomvol programma. Vanochtend mochten de ouders al weer vroeg op het feestterrein verschijnen met hun kinderen voor het kinderprogramma voor de kids van 0 tot 4 jaar. Ook was er een jeugdsurvival en natuurlijk de uitmarkt/rommelmarkt. Verder is er weer spektakel tijdens de trekkerslep en natuurlijk kun je uitstekend vertoeven op de kermis.

Nieuwsgierig naar de foto’s tot nu toe? Ben Maatman stuurde een prachtige fotoreportage. Maar zoals ze in Broekland zelf zeggen. Kom ook even kijken. ‘Met maak’n!’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.