tones summerjam krijgt tweede podium

Tone’s Summerjam in Heeten krijgt dit jaar een tweede podium. Op het festival, dat op 3 augustus gehouden wordt, komt DJ Alvarto samen met MC Jones een optreden verzorgen. Ook speelt de formatie Texas Radio. Stevige gitaarmuziek is er door Radio Days.

De Pioniers bedienen de hiphop-fans op hun wenken, maar ook is er aan ska gedacht met de boeking van De Bazzooka’s. Ook zullen Under Koffer, DJ Robert, Those Dancing Dolls, Sigmund Fruend, Parix XY, CRN en Magnetic Space Men hun muziek met de festivalgangers delen.

De organisatie probeert met een mooie aankleding een sfeervolle ambiance te creëren waarin iedereen optimaal van de zomer, een hapje, een drankje, de muziek, het leven en elkaar kan genieten. Het festival is bedoeld voor jong en oud. Iedereen is welkom.

Tone’s Summerjam vindt plaats op 3 augustus van 14.00 uur tot ongeveer 24.00 uur. Entreeprijs is 8 euro. De locatie is net als andere jaren bij de Veldkampsbrug bij Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.