teleurstelling in de regio na verlies oranje

Messi, Garay, Agüero en Rodríguez maakten geen fout. Tussendoor stuitte Sneijder nog op doelman Romero. Het boek was uit. Oranje was leeg. En de fans treurig.

Maar zoals door iedere speler, en ook door Van Gaal, al vrij snel na het duel werd verkondigd: We mogen trots zijn op wat dit Nederlands Elftal heeft bereikt. Velen waren sceptisch. De poulefase zou nog een hele opgave worden. En tegen Brazilië zouden we vervolgens geen schijn van kans maken. Inmiddels weten we beter.

Oranje mag zich op gaan maken voor de troostfinale, zaterdag 22.00 uur Nederlandse tijd in Estádio Nacional in hoofdstad Brasilia. Een wedstrijd die niemand wil spelen. Nouja, misschien eentje. Michel Vorm …

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.