team lef haalt 14000 euro op

Team Lef heeft in het afgelopen jaar 14.000 euro bij elkaar verzameld. Dat deed het team met allerlei acties om sponsoring te vinden voor deelname aan de Roparun. Het geld is inmiddels overgemaakt aan de stichting Roparun.

Voor het derde jaar op rij heeft Team Lef! deelgenomen aan de Roparun, die werd gehouden in het Pinksterweekend. Terwijl de meeste Sallanders genoten van Ribs & Blues was team Lef bezig met hun avontuur. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Alle deelnemende teams hebben met elkaar een bedrag bijeen gebracht van maar liefst 5,1 miljoen euro. De afgelopen 23 edities van de Roparun is al meer dan 62 miljoen euro opgehaald voor de zorg voor mensen met kanker. Team Lef heeft al laten weten in 2015 weer deel te willen nemen. Na de zomerperiode zal het team weer geformeerd worden en zullen de eerste acties met betrekking tot het genereren van nieuwe sponsorgelden dan ook weer starten.

Wil je voor de deelname van 2015 alvast een bijdrage leveren, dan kan je contact opnemen met Team Lef, teamlef2014@gmail.com .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.