tcr deventer en zutphen failliet raalte gezond

TCR Vervoer Regio Deventer is vandaag failliet verklaard. Ook TCR Vervoer Regio Zutphen is failliet. Maandag werd bekend dat voor de beide taxi-vestigingen het faillissement was aangevraagd. Bij de vestigingen werkten 170 medewerkers. Dat meldt RTV Oost.

Op de website schrijft de TCR Groep dat de andere vestigingen, waaronder TCR Vervoer Regio Raalte, Dalfsen en Hardenberg en TCR Tours in Raalte financieel wel gezond zijn. Deze vallen niet onder het faillissement.

Wel is Autoschade Keizershof B.V. in Raalte failliet verklaard. Dit betreft een schadeherstelbedrijf dat een aantal jaar geleden werd overgenomen door TCR.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.