tcr blijft leerlingenvervoer nog verzorgen

Omdat die zaak pas eind volgende maand dient en de scholen op 18 augustus weer beginnen, zijn TCR Vervoer en de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte overeengekomen dat het vervoer tot tenminste de herfstvakantie in Raalter handen blijft.

“TCR zet, in afwachting van het kortgeding, tot aan de herfstvakantie of zoveel langer als de gemeente dat wenst, het leerlingenvervoer ongewijzigd voort,” laat een woordvoerder van de gemeente Raalte weten. “Begin juli hebben wij de ouders/verzorgers al geïnformeerd en we zullen, nu we dit met TCR definitief zijn overeengekomen, volgende week opnieuw de ouders/verzorgers daarvan op de hoogte stellen.”

Ook in Olst-Wijhe geldt bovenstaande. “TCR blijft in ieder geval tot de herfstvakantie het leerlingvervoer voor Olst-Wijhe verzorgen. Indien nodig langer. Wie het uiteindelijk gaat doen is nog niet duidelijk,” vertelt een woordvoerder van Olst-Wijhe ons.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.