Home / archiefcentraal / sukerbieten triatlon tijdens sukerbietenfeest

sukerbieten triatlon tijdens sukerbietenfeest

Op zondag 10 augustus wordt tijdens het Sukerbietenfeest in Lemelerveld de eerste editie van de Sukerbieten Triatlon gehouden. Het gaat om de uitvoering van een achtste triatlon, dat betekent 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer lopen. De sportieve activiteiten vinden plaats op en rond het evenemententerrein.

De start is om 13.00 uur met minimaal 25 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 100. Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst, vol = vol. Inschrijven is mogelijk door een mail te sturen naar info@feestweeklemelerveld.nl met daarin de informatie zoals dat op website www.feestweeklemelerveld.nl is aangegeven. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.