stoppelkaters blijven bij de leeren lampe

Per 1 juli zwaait Arjan Bekedam de scepter en is met de handtekening onder een nieuw contract ook carnaval vierend Salland zeker van een mooi en gezellig onderkomen het komend carnaval. Ook het Katerspektakel en Gein Gala Bal zal hier plaatsvinden.

Aan creativiteit en enthousiasme geen gebrek. De samenwerking wordt mogelijk verder uitgebreid dan alleen de carnaval. Voorzitter Roy Schulten en Penningmeester Michel Rabelink waren er dan ook snel uit met Arjan Bekedam en bedrijfsleider Joost Meijerink. Slechts enkele dagen na zijn start als nieuwe uitbater werd dan ook het contract al getekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.