Home / archiefcentraal / stoppelkaters blijven bij de leeren lampe

stoppelkaters blijven bij de leeren lampe

Per 1 juli zwaait Arjan Bekedam de scepter en is met de handtekening onder een nieuw contract ook carnaval vierend Salland zeker van een mooi en gezellig onderkomen het komend carnaval. Ook het Katerspektakel en Gein Gala Bal zal hier plaatsvinden.

Aan creativiteit en enthousiasme geen gebrek. De samenwerking wordt mogelijk verder uitgebreid dan alleen de carnaval. Voorzitter Roy Schulten en Penningmeester Michel Rabelink waren er dan ook snel uit met Arjan Bekedam en bedrijfsleider Joost Meijerink. Slechts enkele dagen na zijn start als nieuwe uitbater werd dan ook het contract al getekend.

Lees ook

Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.