Home / archiefcentraal / sportvelden dicht door vernielingen en lawaai

sportvelden dicht door vernielingen en lawaai

Op grond van deze klachten is in overleg met de desbetreffende sportverenigingen besloten dat de sportparken gedurende de zomervakantie in de avonduren tussen 19.00 uur en 09.00 uur gesloten worden voor openbaar gebruik.

De gemeente en de drie voetbalverenigingen zeggen te betreuren dit besluit te moeten nemen en hebben in alle gevallen van aangebrachte schade aan hun eigendommen aangifte gedaan. Omwonenden kunnen in het geval van overlast melding maken bij de politie via het algemene telefoonnummer: 0900-8844.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.