Home / archiefcentraal / slagwerkgroep polyhymnia derde op ek

slagwerkgroep polyhymnia derde op ek

De slagwerkgroep van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld heeft afgelopen weekend een derde plaats behaald op de open Europese kampioenschappen in Duitsland. Met 83,1 punten heeft de slagwerkgroep succesvol deelgenomen aan de marsparade wedstrijden. Dit bleek voldoende voor een podiumplaats.

Ook de verlichte show op zaterdagavond kreeg veel bijval van de bezoekers en collega muzikanten uit Europa. De zondagochtend konden de slagwerkers nog even warmdraaien op een voetbalveld dichtbij het muziekterrein. Vervolgens maakten de slagwerkers zich op voor hét optreden, waarin het allemaal moest gaan gebeuren. Het was warm, maar de show liep lekker. De internationale jury afkomstig uit onder andere Amerika en Denemarken gaven de marsparade een waardering van maar liefst 83,1 punten.

Op de ingesproken jurycommentaren was te merken dat, naast het publiek, ook de jury de verrassingselementen konden waarderen. “Very nice”, kwam meerdere keren in de commentaren voorbij. De slagwerkgroep kijkt terug op een geslaagd weekend en is trots op het fantastische resultaat.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.