sjoerd overgoor blijft langer bij eagles

Sjoerd Overgoor heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met twee extra jaren verlengd. De middenvelder was afgelopen seizoen één van de sterkhouders van het elftal. Overgoor is nu tot de zomer van 2017 aan Go Ahead Eagles verbonden.

Overgoor kwam op 31 januari 2012 van De Graafschap naar Deventer, alwaar hij tot volle bloei is gekomen en zich zonder haperingen positief heeft ontwikkeld. In snelheid van denken en doen maakte hij grote stappen onder trainer Erik ten Hag in het promotiejaar en werd brutaler, completer en dominanter onder de vleugels van Foeke Booy in de Eredivisie.

De man met de grote voorliefde voor de steekpass werd een sleutelfiguur in de omschakelingen. Hij was één van de stuwende krachten achter het succes dat directe handhaving heette, speelde alle wedstrijden en werd meer en meer het aanspeelpunt van de Eagles. Niet voor niets riepen de supporters van de club Overgoor uit tot Eagle van het Jaar, seizoen 2013-2014.

Overgoor, die eerder in april 2013 zijn contract had verlengd met twee jaar, is ‘hartstikke blij’ met zijn nieuwe contract: “De grootste drijfveer om voor twee extra jaren bij te tekenen is dat ik hierbelangrijk kan zijn. Het voelt ook zo dat de staf en de spelers op die manier naar me kijken en over me praten. Die waardering is heel belangrijk. Go Ahead Eagles is een fantastische club en wordt niet voor niets geroemd om zijn supporters. Als juist die mensen mij dan uitkiezen als Eagle van het Jaar is dat wel heel erg mooi. Ik had me al behoorlijk gefocust op het volgend seizoen, maar nu kan ik me helemaal erop concentreren. Ik kan niet wachten op de eerste wedstrijd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.