sirene op dak van het hoftheater

De sirene is met name bedoeld om de inwoners in Raalte-Noord en de nieuwe woningen in de wijk Franciscushof te alarmeren. De sirene op deze mast wordt elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur getest.

Op verschillende plekken in de gemeente staan sirenes. Bij rampen en calamiteiten gaan deze af en wordt de bevolking gealarmeerd. Als de sirene af gaat is het de bedoeling dat je naar binnen gaat en ramen en deuren sluit. Via radio en tv word je geïnformeerd over de aard van de calamiteit. Werkt de sirene op deze of een andere locatie niet? Meld dit dan bij de gemeente.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.