sil huysmans leidt nucentraal wk poule

Sil Huysmans leidt na de kwartfinales de WK-poule van NuCentraal. Schrale troost voor Stefan Budé, die slechts vier punten achter de koploper staat: Sil dacht dat Spanje wereldkampioen zou worden. Maar laten we hopen dat Stefan ook geen gelijk krijgt. Hij voorspelde namelijk een finale tussen Brazilië en Argentinië. En in dat duel trekt Brazilië aan het langste eind.

Ook van de voorspelling van nummer 3 Ruan Koolhof worden we niet vrolijk. Want volgens Ruan wordt Argentinië wereldkampioen in een rechtstreeks duel met buurman Brazilië. Maar eerst maar eens zien hoe de mannen er voor staan na de halve finales. Woensdag neemt Nederland het op tegen Argentinië. Een dag laten eerder Brazilië en Duitsland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.