sallandse wandelvierdaagse op zomertour

Voor het vierde achtereenvolgende jaar trekt de karavaan van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) langs diverse dorpsfeesten en evenementen in de provincie. Deze Zomertoer gaat op woensdag 16 juli van start tijdens de zomerfair in Holten en eindigt ruim twee maanden later op vrijdag 26 september tijdens de rommelmarkt van de Ponyweek in Heeten.

Voorbijgangers die zich tijdens de Zomertoer aanmelden voor de Wandelvierdaagse, ontvangen onder de noemer ‘Teek it away’ een gratis tekenkaart van hoofdsponsor Salland Zorgverzekeringen. Geen overbodige luxe voor de wandelaars; RTV Oost meldde begin juli nog dat de concentratie teken erg groot is in de provincie. De tekenkaart van de zorgverzekeraar is makkelijk mee te nemen in de portemonnee, zodat een tekenbeet zonodig tijdens de wandeling al verwijderd kan worden.

Het hoofddoel van de Zomertour is natuurlijk promotie maken voor het grootste Overijsselse wandelfestijn. De Sallandse Wandelvierdaagse vindt plaats in de herfstvakantie op 14-15-16-17 oktober 2014 vanuit het centrum van Raalte. Vorig jaar werd een nieuwe record gevestigd en mocht de organisatie bijna 4000 wandelaars begroeten. Het doel voor dit jaar is om deze aantallen minimaal te handhaven. “Een mooie gelegenheid om dit tijdens zomerse omstandigheden op braderieën en evenementen, waar veel toeristen komen, onder de aandacht te brengen,” meent de enthousiaste Jan Seygers, bevlogen vrijwilliger van de SW4D. “Wie zich tijdens één van onderstaande gelegenheden inschrijft, maakt per evenement kans op een leuke prijs, beschikbaar gesteld door een plaatselijke ondernemer’.”.

Superhoofdprijs: Win een weekend wandelen in Duitsland

Of het allemaal nog niet genoeg is, komen alle inschrijvers tijdens de Zomertoer ook in aanmerking voor de superhoofdprijs: een weekend wandelen voor twee personen in het Duitse Sauerland. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen inclusief ontbijt en wordt aangeboden door Bed and Breakfast All Seasons in Winterberg. De eigenaren zijn José en Frans Blom die voorheen woonachtig waren in Heino.

Programma SW4D Zomertoer

De SW4D Zomertoer is te gast in de volgende plaatsen:

• Holten (woensdag 16 juli – Zomerfair)

• Ootmarsum (donderdag 7 augustus – Siepelmarkt)

• Raalte (vrijdag 29 augustus – Stöppelhaene Boerendag)

• Deventer (zaterdag 6 september – Streekmarkt)

• Heeten (zondag 14 september – Salland Natuur Fair)

• Olst (zaterdag 20 september – Olster Jaarmarkt)

• Heeten (vrijdag 26 september – Ponyweek Rommelmarkt)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.