salland verzekeringen blijft hoofdsponsor sw4d

Voor de tweede keer is Salland Zorgverzekeringen hoofdsponsor van het Sallands vierdaagse wandelevenement dat in de herfstvakantie (14-15-16-17 oktober) plaatsvindt. Een prettige voortzetting van de samenwerking die drie jaar geleden tot stand is gekomen. Daar is niet alleen de SW4D heel tevreden over, maar de regionale zorgverzekeraar zelf ook.

“Het evenement past gewoon heel goed bij ons. Wij willen mensen letterlijk in beweging zetten. Wandelen is daarvoor een goede manier. Iedereen kan in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau meedoen”, aldus de enthousiaste reactie van Jos Peeters (directeur commercie en zorginkoop Salland Zorgverzekeringen).

Om dit jaar de samenwerking nog meer tot uiting te laten komen heeft de Sallandse zorgverzekeraar een speciale webpagina ingericht met wandelvoordelen (korting op wandelschoenen), tips, adviezen en praktische informatie. Voor meer informatie, kijk op staging2.salland.nl/sw4d

De regionale zorgverzekeraar, die gegrepen is door het wandelvirus, zal aankomend jaar nog veel meer van zich laten horen in Salland. Hoe? De plannen zijn volop in beweging. Maar in ieder geval zal de samenwerking met sportclubs in de Sallandse regio voortgezet worden. Sportclubs kunnen met deze actie aantrekkelijke bedragen scoren voor de clubkas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.