salland shirts verrassen sw4d team in nijmegen

Het bestuur van de Sallandse Wandelvierdaagse is verrast door de hoeveelheid SW4D-shirts dat gedragen wordt door de deelnemers van de Nijmeegse Vierdaagse. “Ik werd bijzonder verrast door de vele SW4D promotie T-shirts, wâh mooi!” stelt Ben Heethaar.

Heethaar ging dinsdag zelf voor de zevende keer van start in Nijmegen. “Dit maal, omdat ik ook een jaartje ouder word, mocht ik op de 30 km starten: wâh mooi.”

Over de omstandigheden viel dinsdag weinig te klagen, stelt Heethaar. “Het was vandaag prima wandelweer in Nijmegen en de wandelstemming zat er goed in. Het was een prima eerste wandeldag in Nijmegen.”

Overigens voert de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse een aardige campagne in Nijmegen. Flyers, stickers en schrijf-je-in-pennen worden uitgedeeld om wandelaars te overtuigen om in de herfst naar Salland te komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.