rohda maakt zaalvoetbal goedkoper

Deelnemen aan zaalvoetbal in de Rohdahal van Rohda Raalte wordt goedkoper. Ook krijgt de recreantencompetitie een nieuwe opzet. “Dit nieuwe systeem heeft meerdere voordelen,” vertelt Harry Lokate, voorzitter van de afdeling zaalvoetbal. “Als een team door welke oorzaak dan ook een gebrek aan spelers heeft, kan makkelijker een nieuwe zaalvoetballer meespelen. Bovendien is het veel voordeliger. Voor een heel seizoen betaal je straks nog maar 600 euro per team. Stel dat je een team hebt van 8 spelers dan kost je dat maar 75 euro per persoon voor een heel seizoen. Een team mag maximaal 13 spelers laten meedoen in de competitie. Dus hoe meer spelers je hebt, hoe goedkoper het wordt.”

De huidige contributie voor het zaalvoetbal bedraagt 115,50 euro per persoon per seizoen. Het inschrijfgeld voor een team mag ook door een eventuele sponsor voldaan worden.

De wedstrijden, onder leiding van door Rohda Raalte aangestelde scheidsrechters, worden net als nu op maandag- en dinsdagavond gespeeld, van september tot en met mei, vult wedstrijdsecretaris Mike Klein van de zaalvoetbalafdeling aan. ‘Vooral voor de maandag kunnen we nog nieuwe teams gebruiken. Daar is plek voor twaalf teams, we hebben er nu zes. Naast een reguliere competitie wordt er ook een bekertoernooi afgewerkt, waaraan de teams uit de beide competities meedoen. Aan het eind van het seizoen strijden de winnaars van beide competities en de bekerwinnaar om onze Supercup.”

Aan het recreatiezaalvoetbal kan worden meegedaan vanaf de A-junioren tot in de vijftig plus. Wie met bijvoorbeeld vrienden, collega’s of medestudenten wil deelnemen aan de zaalvoetbalcompetitie bij Rohda Raalte kan voor meer informatie contact opnemen met Mike Klein. Dit kan per telefoon op 06-22 240 250 of per e-mail op wedstrijdsecretaris-zaal@rohdraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.