raaltenaren ontmoeten elkaar tijdens nijmeegse

Het was een ontmoeting van veel Raaltenaren onder elkaar, de tweede dag van de Nijmeegse Wandelvierdaagse. Ben Heethaar, bestuurslid van de Sallandse Wandelvierdaagse, kwam Harrie Meijerink uit Raalte tegen. Een toch wel wat bijzondere ontmoeting voor hem.

“Een pluim voor Harrie, want in februari kreeg hij een nieuwe heup en nu al weer aan de wandel in Nijmegen. Knap werk!” stelt Heethaar. Naast de wandelende Raaltenaren heb ik ook genoeg andere wandelaars uit Nederland gesproken.”

En die andere wandelaars worden door Heethaar bestookt met promotiemateriaal. Waar vind je meer mensen die je enthousiast kunt maken voor wandelen dan in Nijmegen? Nergens. Een uitgelezen kans om de Sallandse Wandelvierdaagse te promoten dus.

Donderdag is de dag van de zeven heuvelen. Hoe Heethaar die tocht gaat lopen? “Met muziek van Erwin Nyhoff op mijn iPod ga ik de heuvels ‘beklimmen’.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.