raalte staat stil bij slachtoffers mh17

“We benaderen kerken actief om de klokken te luiden in de vijf minuten voordat vliegtuigen landen,” aldus een woordvoerder van gemeente Raalte. “Ook roepen we op om gehoor te geven aan de minuut stilte om 16.00 uur.”

In de hal van het gemeentehuis staan om 16.00 uur alle medewerkers van Raalte stil bij de slachtoffers. Het is nog steeds mogelijk om het condoléanceregister te tekenen, dat ligt in de hal van het gemeentehuis van Raalte.

Alle gemeentelijk gebouwen hebben woensdag de vlag halfstok hangen. Dat betekent bij het gemeentehuis in Raalte, op de gemeentewerf en bij de zwembaden in Raalte en Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.