raalte 4 romania vertrokken naar roemenie

De jongeren van werkgroep Raalte 4 Romania is zondag vertrokken naar het Oosten van Europa. Dat gaan daar een week aan het werk. R4R gaat daar een technische school in Dej opknappen.

Twee etages van deze school zijn aan een opknapbeurt toe. De aannemer heeft een paar jaar geleden een start gemaakt met de etages, maar ging failliet. De school heeft geen geld meer om het weer op te pakken.

Samen met jongeren van de technische school gaat de groep aan de slag. Leiding De verwachting is dat men een week hard aan de slag moet en een mooi resultaat neer kan zetten. Naast hard werken maken is er ook tijd voor elkaar. ’s Avonds is er gelegenheid om met elkaar te praten in groepjes.

De belevingen zijn te volgen via de website staging2.raalteforromania.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.