promoteam sw4d naar nijmeegse vierdaagse

Er gaat vrijdag een promoteam van de Sallandse Wandelvierdaagse naar Nijmegen. Hun doel? Zoveel mogelijk deelnemers aan de Nijmeegse bewegen om in de herfst ook de Sallandse Wandelvierdaagse te lopen. Het promoteam staat de laatste dag van de Vierdaagse in Malden.

Ben Heethaar, bestuurslid van de SW4D, loopt de Nijmeegse ook. Over de route van de derde dag (donderdag dus) stelt hij: “Bij uitstek de mooiste route van de Nijmeegse Vierdaagse.” De route ging over de Zeven Heuvelen. Onderweg sprak hij de recordhouder van de Nijmeegse, Bert van der Lans. Hij nam al 67 keer deel aan de wandelmeerdaagse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.