poll de openbare ruimte onderhouden

In Heino wordt geklaagd over de fontein in de grote vijver. Er is onderhoud nodig, want er komt nu nog maar mondjesmaat water uit. In Mariënheem klaagden ze een tijdje geleden over de hoogte van het gras in de berm. Het was te hoog, waardoor er soms gevaarlijke verkeerssituaties ontstonden.

In Heino moeten ze voorlopig nog even wachten tot de fontein het weer volop doet. De gemeente heeft even geen geld om het kunstwerk een oppepper te geven. Onderhoud aan fonteinen of het maaien van gras in de openbare ruimte kost de gemeente handen vol geld.

Daar richten we de poll van aanstaande week op in. Want als we met zijn allen nou af en toe de armen uit de mouwen steken, kan dat de gemeenschap een bult geld besparen. Op een zaterdag bijvoorbeeld met alle buren het gras op het hofje maaien of de straat het perkje om de boom op straat harken. Gezellig en nog nuttig ook!

De poll deze week op onze site is ‘Met zijn allen de openbare ruimte onderhouden: Goed plan!’. Stem en praat mee op onze site: staging2.sallandcentraal.nl

Afgelopen week ging onze stelling over het plan om een vaarroute van Zwolle via Raalte naar Deventer te maken. Tweederde van de stemmers vindt dat een prachtig idee.

Varen van Zwolle via Raalte naar Deventer: Prachtig plan!

68% Eens

32% Oneens

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.