politieke bbq voor jongeren krijgt vervolg

De Politieke Jongeren Olst-Wijhe, die zich tot doel stellen jongeren meer bij politiek te betrekken, hielden begin deze maand hun eerste activiteit. Onder een lekker avondzonnetjes, een hapje en een drankje werden diverse politieke kwesties besproken. En, het belangrijkste voor de organisatie: Er werd contact gelegd met nieuwe mensen. Toch bleef de opkomst enigszins acher. “Wij denken dat dit te maken heeft met het feit dat mensen niet ‘durfden’ te komen, omdat ze niemand kenden of niet goed wisten waarover ze het moesten hebben,” stelt de organisatie.

De barbecue van de PJOW was de eerste aftrap van de activiteiten van Politieke Jongeren Olst-Wijhe .”Graag zouden wij hiervan een jaarlijkse gewoonte willen maken. In ieder geval ligt het in ons streven om jongeren in de gemeente meer te interesseren voor en te betrekken bij de lokale politiek. Een barbecue helpt hierin om contact te maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.