politie heeft beelden van overvallers

De politie is in het bezit van camerabeelden van de twee mannen die afgelopen zondag een bejaard echtpaar aan de Aalvangersweg tussen Laag Zuthem en Zwolle beroofd hebben. De politie kreeg uit verschillende hoeken beeldmateriaal aangeleverd waarop de jongemannen met een scooter te zien zijn. Dat materiaal wordt nu bekeken en verwerkt, mogelijk dat de politie later de beelden nog naar buiten brengt. Eerst wacht de politie echter nog af of de overvallers zichzelf melden of dat er bruikbare tips binnen komen.

Afgelopen zondag beroofden twee onbekende mannen een 85-jarige vrouw met grof geweld van haar sieraden. Dat gebeurde op de Aalvangersweg, terwijl de vrouw met haar man een tochtje maakte met hun scootmobiel. De 88-jarige man wilde zijn vrouw te hulp schieten, maar werd vervolgens door één van de mannen in de droge sloot naast het fietspad geschopt.

In de uitzending van Opsporing Verzocht maakte de politie dinsdag bekend dat de overvallers het echtpaar mogelijk al langere tijd gevolgd hebben. Ze zouden al vanaf de Nieuwe Deventerweg in Zwolle het stel in de gaten gehouden hebben.

De politie sprak eerder deze week al van ‘een laffe overval’. Het hoogbejaarde echtpaar bleef ongedeerd, maar de schrik zit er goed in. De mannen maakten bij de overval sieraden buit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.