pech voor heinose tractorpullers

Gebrand op een zo goed mogelijk resultaat hebben wij de laatste weken hard gewerkt. De hele motor is opnieuw opgebouwd en op een aantal plekken verbeterd. De spreekwoordelijke puntjes waren op de i gezet!

Eenmaal aangekomen in Putten kon het lange wachten beginnen. Wij mochten als laatste klasse van de dag aantreden rond 22.30 uur. Er lag een pittige baan waar vermogen nodig was. Er werd dan ook besloten de hoogste versnelling te schakelen om snelheid te kunnen maken. De tractor werd voor de sleepwagen gereden en de ketting werd aangehaakt. Arjan Vreeswijk, vandaag bestuurder op de Rough and Tumble, bracht de motor beheerst op toeren. Bij ongeveer 5500 toeren liet hij de koppeling opkomen en kon het feest beginnen. Hij ging voortvarend van start, maar helaas klonk er na 30 meter een onheilspellend geluid. Een element in de brandstofpomp was vastgelopen, waardoor er één cilinder uitviel. Helaas een vroegtijdig einde aan onze run waardoor we in de achterhoede zijn geëindigd.

Zaterdag 2 augustus staat voor ons de volgende competitiewedstrijd op het programma in Lochem. Wat ons betreft de mooiste wedstrijd van het jaar en dan ook zeker de moeite om te bezoeken.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.