pec zwolle komt niet verder dan gelijkspel

PEC Zwolle heeft zaterdag in Wezep met 1-1 gelijkgespeeld tegen Royal Mouscron Péruwelz. De Zwollenaren kwamen al snel op achterstand tegen de Belgisch promovendus. Een vrije trap werd bij de tweede paal binnengekopt door Benjamin Delacourt. De Zwollenaren kregen vervolgens enkele kansen op de gelijkmaker, maar het duurde tot vlak voor rust tot de gelijkmaker viel. Mustafa Saymak werkte de bal, na geklungel achterin en een assist van Denis Mahmudov, tegen de touwen.

“Dit was de minste wedstrijd van onze kant tot dusverre”, concludeerde PEC Zwolle-trainer Ron Jans na afloop op de website van PEC Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.