Home / archiefcentraal / overvallers trapten bejaarde man

overvallers trapten bejaarde man

De man en zijn vrouw reden beiden op hun scootmobiel toen zij werden beroofd door twee mannen op een bromscooter. De mannen rukten op ruwe wijze de sieraden van het lichaam van de vrouw. Hierop stapte haar echtgenoot van zijn scootmobiel en kwam haar te hulp. Dit leidde tot een korte worsteling, waarbij de vrouw uit haar scootmobiel viel en deze bovenop zich kreeg. De man werd meerdere malen getrapt en viel in een steile droge sloot. De daders gingen er vervolgens richting Hollewandsweg vandoor.

Direct na de overval deed de politie een oproep via Burgernet, maar die heeft niet geleid naar de daders. De politie is daarom nog steeds op zoek naar twee blanke mannen op een donkere scooter. De bestuurder droeg een grijze coltrui en een zonnebril. Beide mannen hadden donker, kort stekelig haar. Met tips kun je bellen naar 112.

Net na de overval is het echtpaar geholpen en opgevangen door drie attente omstanders. De 88-jarige man is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar behoefde geen verdere medische zorg. Wonder boven wonder kwamen beide echtelieden er zonder verwondingen vanaf.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.