Home / archiefcentraal / overlast velden rohda raalte heino dicht

overlast velden rohda raalte heino dicht

Op grond van deze klachten is in overleg met de desbetreffende sportverenigingen besloten dat de sportparken gedurende de zomervakantie in de avonduren tussen 19.00 en 09.00 uur gesloten worden voor openbaar gebruik.

De gemeente en de drie voetbalverenigingen zeggen te betreuren dit besluit te moeten nemen en doen in alle gevallen van aangebrachte schade aan hun eigendommen aangifte. Omwonenden kunnen in het geval van overlast melding maken bij de politie via het algemene telefoonnummer: 0900-8844.

Lees ook

Uitagenda

Woensdag 4 augustus Wesepe Het Wapen van Wesepe 18.30-19.00 uur Start wandeldriedaagse Labor Donderdag 5 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.