ovc 21 zoekt nieuwe leden

Ook als je niet in wedstrijdverband wil voetballen kun je als lid altijd mee trainen met een team op jou niveau .

Voor de jeugdafdeling kan men zich laten inschrijven bij Marco Hollak tel: 06 22955669. Voor de seniorenafdeling bij DJ Brinkman tel: 06 48783640. Het aanmeldingsformulier is te verkrijgen bij bovengenoemde personen, maar ook via de website staging2.ovc21.nl te downloaden. (zie onder documenten).

Voor verdere informatie betreffende Ovc’21 kun je ook contact opnemen met Michel Neppelenbroek tel: 0655726818, of kijken op onze op onze website staging2.ovc21.nl , of op onze Facebook pagina.

Verder zijn wij het komende seizoen weer naarstig op zoek naar vrijwilligers die wat in de begeleiding voor Ovc’21 willen doen, zoals trainers, leiders, scheidsrechters, enz. Maar ook mensen die bv. onderhoudstaken of commissiewerk willen verrichten of activiteiten willen organiseren. Heb je belangstelling of wil je informatie dan kun je ook terecht bij bovenstaande personen of kijk op de website staging2.ovc21.nl voor verder nieuws .

Tot slot wensen wij iedereen een prachtige vakantie toe, en tot ziens in het nieuwe seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.