oranje en lierderholthuis gaan hand in hand

Het Lierderholthuis Feest plaatst dit weekend twee grote schermen op het feestterrein om de wedstrijd van het Nederlands elftal uit te zenden. Zaterdagavond speelt Oranje om 22.00 uur in de kwartfinale van het WK tegen Costa Rica.

Je kunt vanaf 20.30 uur het feestterrein op. Toegang is 5 euro, maar de VIP’s van het feest mogen gratis naar binnen. Kom je tussen 20.30 uur en 21.45 uur in het oranje naar het feestterrein, dan ontvang je van de feestcommissie 5 gratis consumptiemunten.

Rondom de wedstrijd zal de band Jukebox de feestsfeer verhogen met lekkere feestmuziek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.