onze man vluchters maken nog geen kans

We fietsen dinsdag naar Lille, vanaf Le Tourquet landinwaarts. Onze Man verwacht hier geen waaieretappe: ‘We rijden landinwaarts, dan is er altijd minder wind.’ Met slechts twee klimmetjes van vierde categorie lijkt deze etappe de perfecte sprintersetappe. We hebben gister gezien dat de sprintersploeg van met name Giant prima in vorm is.

Onze Man: ‘Hoe meer Kittel wint, hoe meer ploegen zullen zeggen ‘doen jullie het maar’, het is wachten tot de Giant ploeg het werk niet meer aankan.’ En de aanvallers? Krijgen die nog een succesvolle poging? ‘Zeker, maar niet vandaag. Vandaag gaat het Grote Mes er op tijd op om de vluchters in de kraag te vatten.‘ aldus Onze Man. ‘De honger van de sprinters is nog niet gestild, Greipel en Sagan wachten bijvoorbeeld nog op succes.’

Wil je je ook aan een voorspelling wagen? Onze Man: ‘Lastig, ik kan er wel wat over zeggen. Wielrennen is een sport met 200 mensen op een fiets en aan het eind wint er een Duitser. Schrijf Kittel maar op.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.