onze man ploegenspel

“Krijgen we dan weer een massasprint?”, vragen we aan Onze Man. “Een massasprint verwacht ik niet. Dus geen treintjes van ploegen die het asfalt voor hun sprinter plat rijden”, is zijn verrassende antwoord. “Vandaag is de laatste keer dat een ontsnapping kans van slagen heeft. Dat kan al vroeg in de etappe zijn, waarbij de kopgroep genoeg voorsprong heeft om ook in de finale het peloton voor te blijven. Maar ook een late demarrage met het laatste klimmetje als breekijzer om de sprintersploegen te ontregelen is niet ondenkbaar.”

“Wie maken er dan een kans vandaag?”, willen we graag weten. Onze Man krabt zich achter de oren en zucht en steunt. “Geen idee eigenlijk. Het kan in deze etappe alle kanten op. Er zijn wel enkele getergde coureurs die nog geen persoonlijk succes hebben geboekt: Sagan​,​ Valverde, Van den Broek, Van Garderen. Zij zullen zich graag nog een keer laten zien. Martin zal inzetten op de tijdrit van morgen, dus wanneer ik iemand moet noemen wordt het Carl Sagan!” Vervolgens slaakt hij een diepe zucht: “Ik heb hem al vaker getipt, maar helaas zat ik er tot nu toe elke keer naast. We zullen het zien…”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.