onze man pippa middleton rondemiss

We vragen Onze Man hoe dat precies gaat. ‘Die treintjes zijn fascinerend, vindt Onze Man, ‘ik heb er wel eens in gereden.’ Omdat we niet wisten dat Onze Man ervaring heeft met treintjes, vragen we verder. ‘Met de CRT sprinten we na een trainingsrit altijd af. De laatste kilometer gaat dan het tempo omhoog, zeg maar net als in de Tour. En dan is het een kwestie van zo lang mogelijk blijven zitten. Pas op het eind laat je je piloteren naar de finish.’ We zagen het de eerste etappe. De mannen van Cavendish en Sagan sleurden kilometers op kop, Giant-Shimao stak pas op het laatst de neus aan het venster. Onze Man: ‘Koen de Kort, Roy Curvers en Tom Veelers zijn de hoofdmachinisten van de Giant-Shimano trein. Ze manoeuvreren Kittel door het voortrazende peleton naar voren.’

Vandaag is de finish voor Buckingham Palace, het Britse koninklijke paleis. Heel Engeland is de laatste dagen voor de Tour uitgelopen, dus misschien staat her majesty queen Elizabeth vandaag op het balkon. ‘Als de renners mogen kiezen, zien ze toch liever prinses Kate, of nog beter: haar zus Pippa. Als ze die rondemiss maken, krijgt Kittel het alsnog zwaar.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.