onze man kan het helemaal vergeten

Het is een slagveld in de Tour. En Onze Man heeft het helemaal gehad. Als zelfbenoemd wielerkenner ziet hij zijn goed verzorgde en nauwkeurig afgewogen wielerteam in het Kokkiebikes Tourspel volledig in rook op gaan. “Nu ook Talansky weg. Ik ben al mijn kopmannen kwijt.”

“Ik had veel van hem verwacht, zeker na zijn winst in Critérium du Dauphiné. Samen met Froome en Contador moest hij uit gaan maken wie in het geel Parijs zou halen.” Onze Man briest. “Ik ben ze alledrie kwijt.”

“Toen ik zag dat hij huilend over de finish kwam woensdag, wist ik genoeg. Die stapt niet meer op. Mijn Tourspel is helemaal vernield. Ik had Cavendish ook nog.” Onze Man likt zijn wonden. Toepasselijk bij alle valpartijen die de Tour kent.

“Maar de koers is dit jaar ook zo hard. Er wordt zo verschrikkelijk hard gereden. Vrijdag gaan we echt de bergen in. Let op Mollema. Die gaat nog iets moois flikken. Als hij vorige week met diarree zo hard kon fietsen, dan is hij komende week onze man. Die pakt een etappe, ik voel het.”

Als we Onze Man vertellen dat zijn voorspellingen en zijn tourploeg onderhand niet meer de uitstraling van een wielerkenner hebben, staat hij pissig op. “Let maar op! Mollema! Ik voel het!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.