onze man in brazilie buitenspel

Onze Man heeft de laatste jaren niet zo veel meer op het voetbalveld gestaan maar in zijn actieve jaren was die laatste man, spits en rechtsbuiten, maar net hoe het uitkwam. Dus zeg nou niet dat Van Gaal en Kuyt dat allemaal hebben uitgevonden!

Onze Man was als laatste man zelfs eens topscorer van zijn team. Maar dat was meer omdat de KNVB de leeftijdsgrens van overstap van C naar B verschoven hadden waardoor Onze Man én nog een jaartje langer bij de C’s moest spelen én gevraagd werd of hij het laagste kneuzenteam wat wilde versterken…

In een van zijn laatste wetstrijden liep Onze Man drie keer buiten spel. Een medespeler sprak hem daarop aan. Maar die werd verwezen naar de thuisvlaggende grens-smeerlap.

Aan dat voorval moest Onze Man denken toen hij Nigeria gisteren zag scoren in niet-buitenspel-positie, waarbij er toch gevlagd werd. Onmogelijk te zien of dat doelpunt in de twintigste minuut terecht werd afgekeurd.

Wanneer is het eigenlijk precies buitenspel? Aan Onze Vrouw kunnen we dat soort dingen niet vragen. En Onze Man kent de hoofdregel ook wel. Hij zoekt details. Zit er een echte deskundige in de zaal? De vraag is simpel: voor welke lichaamsdelen geldt buitenspel. Voor je romp, voor je benen en voeten? Voor rondzwaaiende armen? Of voor alles?

En in dat laatste geval: how the hell kan een grensrechter dat waarnemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.